22. - 23. november 2011


6. Slovenski forum inovacij





Nacionalna prireditev Slovenski forum inovacij, letos že šestič postavlja na oder inovativne podjetniške ideje, tehnične izboljšave, predloge, inovacije, izume, inovativne izdelke, storitve in poslovne modele. Omogočen je prost vstop za vse obiskovalce.

www.foruminovacij.si

»Spoštovani g. Bricl,

Vam in Vaši izjemno prisrčni in učinkoviti ekipi se toplo zahvaljujem za vse aktivnosti in pomoč, ki ste mi jo včeraj omogočili na dogodku podelitve in pogostitve. Izjemno sem vesela, ker je vaša ekipa sodelavcev takšna, da jo redko srečaš. Kar ponosna sem na vas in na vaše sodelavce, ki so na takšnem nivoju. Po več letih spet z veseljem prihajam na GR, zato se želim s podjetjem vključevati v vaše sejemske aktivnosti, kolikor bo mogoče. Tudi drugi mi pravijo, da je raven GR zelo visoka, odkar ste vi direktor.

Povabljeni so bili z dogodkom in pogostitvijo zelo zadovoljni, o tem bodo pisali tudi mediji, v prihodnjih dneh bomo v javnosti naredili veliko reklame, vezane na ta dogodek.

Prisrčna hvala in veliko uspešnih projektov v prihodnje vam želim!
«

Zdenka Kahne, direktorica podjetja Kozmetika Kahne d.o.o.


Inovatorka Zdenka Kahne, mednarodna diplomantka Cidesco, nagrajena za inovativno delo na področju kozmetičnih izdelkov. V okviru 6. Slovenskega foruma inovacij je Zdenka Kahne prejela priznanje za ustvarjalne dosežke na področju inovativnega, patentiranega kompleta Dotox Kozmetike Kahne, in sicer prestižno plaketo Inovacijskega centra ASI.

   
   

Kontaktne osebe


Tina Bizant
01 300 26 25
tina.bizant@gr-sejem.si
 
Ana Božič
01 300 26 39
ana.bozic@gr-sejem.si
 
Miha Gartner
01 300 26 27
miha.gartner@gr-sejem.si
 
Mojca Slapnik
01 300 26 54
mojca.slapnik@gr-sejem.si
 
Urban Stres
01 300 26 31
urban.stres@gr-sejem.si
 

Naročite se na e-novice






www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se