Kako do nas


Prireditveni in razstavni center, Gospodarsko razstavišče je v samem središču mesta. V bližini sta železniška in avtobusna postaja. Le 23 kilometrov od Ljubljane pa je oddaljeno mednarodno letališče Jožeta Pučnika Ljubljana na Brniku.


Prikaži večji zemljevid


Dostop do prireditvenega centra


  • z avtobusi LPP

Načrtujte pot z Ljubljanskim potniškim prometom.


  • z avtom

Pripeljati se morate do središča mesta, do križišča Bavarski dvor. Ne glede na to, iz katere smeri prihajate, morate prevoziti Dunajsko cesto pod železniškim nadvozom. Ko se cesta pod železniškim nadvozom zopet dvigne, lahko na desni strani že opazite sejmišče. Če prihajate v Ljubljano s severne strani, boste naravnost po Dunajski cesti pripeljali do sejmišča z zadnje strani. Kje lahko parkiram?


  • z vlakom ali avtobusom

Glavna železniška in avtobusna postaja sta v neposredni bližini. Od sejmišča ste oddaljeni približno pet minut hoje. Spustite se pod železniški nadvoz na Dunajski cesti in na desni strani kmalu opazite stavbe sejmišča.


  • z letalom

Z mednarodnega letališča se po avtocesti pripeljete do središča Ljubljane, potem pa sledite zgoraj navedenim napotkom. Orientirajte se po glavni železniški in avtobusni postaji v neposredni bližini sejmišča.

Kontakt


Recepcija

T. 01 300 26 00
F. 01 300 26 28
 
 
 
 

Naročite se na e-novice


www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se