Predstavitev hotelov

Ali potrebujete rezervacijo namestitve?
Obrnite se na vodjo projekta in uredili vam bomo vse potrebno.
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
 

Hotel Meksiko

je nov urbani hotel v Ljubljani. Gostom nudi 50 udobnih, klimatiziranih sob ter brezplačen wi-fi. V restavraciji pritličja hotela gostom postrežemo zajtrk. Od mestnega jedra je hotel oddaljen 10 minut hoje.
 

Alo rooms Vrbinc B&B

se nahaja v neposredni bližini južne ljubljanske obvoznice (izvoz Ljubljana Rudnik – št. 33). Gostom so na razpolago klimatizirane sobe z brezplačnim internetnim dostopom  in parkiriščem (tudi za avtobuse). Restavracija s specialitetmi iz žara je odprta vse dni v letu od 7:00 do 22:00.
 

Hotel Adora

Ta butični, družinsko voden hotel se nahaja v starem mestnem jedru, v popolnoma prenovljeni staromeščanski hiši. Gostom nudi 10 sodobno opremljenih sob s tikovim pohištvom, LED TV, brezplačnim wi-fi in klimatsko napravo, ter okusen samopostrežni zajtrk.
 

Hotel Allegro

je butični hotel in se nahaja v mirnem delu starega mestnega jedra Ljubljane. Vseh 17 sob je stilsko opremljenih, nekatere imajo tudi balkon ali teraso s pogledom na hotelski atrijski vrt. Naša ponudba vključuje bogat samopostrežni zajtrk, brezžično internetno povezavo ter prijaznost in ustrežljivost osebja.
 

Ahotel

Je nov hotel v Ljubljani, Trnovo, le streljaj od južne obvoznice in mestnega jedra. Razpolaga s prostornimi in moderno opremljenimi sobami. Lounge bar, terasa, prijazno osebje dopolnjujejo bogato ponudbo hotela. Rezerviraj
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>

Kontakt


Recepcija

T. 01 300 26 00
F. 01 300 26 28
 
 
 
 

Naročite se na e-novice


www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se