Članstva z združenjih

Gospodarsko razstavišče deluje v mnogih pomembnih domačih in mednarodnih strokovnih organizacijah.

     

ICCA (International Congress and Convention Association)

ICCA je mednarodno združenje kongresnih organizatorjev. Gre za eno najbolj uglednih organizacij, ki deluje na področju mednarodnih srečanj. Med njenim članstvom najdemo glavne predstavnike iz vseh sektorjev, ki delujejo na področju industrije srečanj. ICCA je resnično globalna organizacija, saj ima več kot 800 članov v 80 državah po vsem svetu. Sedež združenja je v Amsterdamu na Nizozemskem, pisarne pa ima organizacija še v ZDA, Maleziji ter Urugvaju.

Potrdilo o članstvu
     
 

CEFA (Central European Fair Alliance)

Kooperacijsko združenje sejemskih družb srednje, južne in vzhodne Evrope. CEFA je združenje 22 sejmišč iz srednje in jugovzhodne Evrope, katerih namen je okrepiti mednarodni pomen sejmov na tem geografskem območju. Gospodarsko razstavišče, prireditveni center Ljubljana, je clan združenja CEFA od 2011.
     
 

UFI (Union des Foires Internationales)

je združenje vodilnih organizatorjev sejmov in lastnikov sejmišč na svetu. Povezuje večje državne in mednarodne zveze razstavne industrije in njihove partnerje. Gospodarsko razstavišče, prireditveni center Ljubljana, je član združenja CEFA od oktobra 2011.
     
     

OIV (Mednarodna organizacija za trto in vino) 

je mednarodna organizacija, ki se na znanstveni in tehnološki ravni ukvarja z vinsko trto in izdelki iz nje. Urad že od leta 1955 ostaja pokrovitelj ljubljanskega vinskega ocenjevanja. Ljubljansko ocenjevanje je zaradi natančnega upoštevanja pravil OIV postalo tudi testno ocenjevanje glede na spremembe v pravilniku.
     
Zavod - Kongresnoturistični urad Slovenije

GR je član tega zavoda, katerega glavni cilj je promocija in trženje Slovenije kot kongresne in incentive destinacije ter pridobivanje nacionalnih in mednarodnih dogodkov.
Marca 2008 je Zavod Kongresno-turistični urad Slovenije podelil Gospodarskemu razstavišču dva certifikata, in sicer za kategorijo E - kongresne zmogljivosti in H - druga ponudba.

jpgCertifikat E (.jpg 191KB)
jpgCertifikat H (.jpg 196KB)

   

 
     
 

AIPC – mednarodne zveze kongresnih centrov

AIPC – mednarodna zveze kongresnih centrov, ki pod svojim okriljem združuje menedžerje prireditvenih centrov s celega sveta. Vanjo je vključenih prek 170 centrov iz 54 držav z več kot 850 strokovnjaki s tega področja.
AIC si prizadeva spodbujati odličnost v menedžmentu prireditvenih centrov, hkrati pa za doseganje visoke profesionalnosti ponuja orodja oziroma pretok znanja prek svojih izobraževalnih programov. Na Gospodarskem razstavišču se kot novi člani AIC veselimo novih spodbud in razvoja na področju industrije srečanj.
     
 

AmCham Slovenija

Ameriška gospodarska zbornica v Sloveniji – AmCham Slovenija je prostovoljna neprofitna organizacija. Ustanovljena je bila leta 1999 na pobudo Microsoft d.o.o., Src informatika d.o.o., Sava Tires d.o.o. , Merck Sharp & Dohme Idea Incorporation, Partnair aviation Services, RFR - Ernst & Young revizijska družba d.o.o., McDonald's Slovenija d.o.o., Eurest d.o.o., Hermes Softlab d.d. in Schering Plough Central East AG. Sedež zbornice je v Ljubljani Dunajska 156, deluje pa na celotnem območju Republike Slovenije. Ima več kot 230 korporativnih članov. Celotna dejavnost se financira iz članarine in sponzorskih sredstev.

Naročite se na e-novice


www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se