2010


Koncert BEATZ & FREAKZ



Odlično obiskan teater luči in zvoka, ki je v osemurnem programu vrhunsko povezal preteklost s prihodnostjo, je mlajši generaciji plesalcev postregel z avtentično energijo in zvoki velikih dvoranskih rejvov 90. let. Glavni so bili seveda "fotri": Umek, Valentino Kanzyani in detroitski tehnopionir Kevin Sounderson so navdušili z vrhunskim izborom in mešanico klasik kot so Good life, Gatex, Learning How to do it, Lanicor, Big fun in številne druge. V drugi areni sta nastopila dva izmed kraljev sodobne plesnoelektronske produkcije: otoški orodjar D.Ramirez je priložnost izkoristil za predstavitev ta teden izdanega avtorskega hita Keep us together, Eric Prydz pa je še enkrat več pokazal, zakaj so se mu, letos poleti na Ibizi klanjali kot kralju Mixmagove terase v superklubu Cream. Domače barve so odlično zastopali Jaka, Shark, Sylvain in Mike Vale z žlahtnim izborom hišnih ritmov, v tehnoareni sta teren podlago pripravila Bizzy in Veztax, omeniti pa je potrebno vsaj še vidžeja Rasto on the Mousa, ki je zvoke preteklosti popeljal v moderno multimedijsko zgodbo.

Organizator: Mugada d.o.o.



»Takšni tehnično zahtevni dogodki, ki temeljijo na profesionalni izvedbi luči, zvoka in konstrukcije, zahtevajo popolno tehnično ureditev prostora, kar Gospodarsko razstavišče brez problema lahko ponudi v svojih prostorih. Prav tako je nivo komuniciranja med organizatorjem ter GR-jem vedno na nivoju in tudi velikokrat izven delovnega časa, kar predstavlja še posebno prednost pri organizaciji prireditve, pri kateri velikokrat zadnje dni največ pomeni prav vsaka minuta.«

Jaka Meden, direktor podjetja Mugada d.o.o.


   
   

Kontaktne osebe


Tina Bizant
01 300 26 25
tina.bizant@gr-sejem.si
 
Ana Božič
01 300 26 39
ana.bozic@gr-sejem.si
 
Miha Gartner
01 300 26 27
miha.gartner@gr-sejem.si
 
Mojca Slapnik
01 300 26 54
mojca.slapnik@gr-sejem.si
 
Urban Stres
01 300 26 31
urban.stres@gr-sejem.si
 

Naročite se na e-novice






www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se