2008-2011


Slovenski kongres plemenitih kovin in surovin Elementum



Število udeležencev: 1000 udeležencev

Vsebina: Idejni pobudnik in organizator kongresa je podjetje Elementum, specialist za naložbe v plemenite kovine. Namen prireditve je opozoriti na pomembnost vlaganja svojega premoženja v plemenite kovine in surovine, in sicer ne le za večje vlagatelje in finančne institucije, pač pa za vsakega posameznika. Na kongresu so se zbrali priznani domači in tuji finančni strokovnjaki, predavatelji in razstavljavci. Med najbolj znanimi predavatelji je izstopal kontroverzni finančnik dr. Marc Faber, ki je med drugim leta 1987 tik pred črnim ponedeljkom posvaril svoje stranke, naj umaknejo kapital z Wall Streeta, napovedal pa je tudi tokratno krizo na ameriških finančnih trgih.

Organizator: Elementum - AG d.o.o.



»Vsako leto priredimo na Gospodarskem razstavišču Kongres plemenitih kovin in surovin, kongres za osveščanje širše javnosti o naložbah v plemenite kovine in surovine. Vsako leto smo bili zelo zadovoljni s samo promocijo kongresa, ki ga je na svoji strani opravljal GR, z njihovo hitro odzivnostjo in prilagajanjem našim željam, ugodno ceno glede na samo lokacijo, dostopnostjo razstavišča za obiskovalca ipd. Prav iz teh in še mnogih drugih razlogov smo se odločili, da bomo letos že 5. Kongres plemenitih kovin in surovin spet organizirali na Gospodarskem razstavišču.«

Marijana Džukanović, vodja marketinga v podjetju Elementum d.o.o.

   
   

Kontaktne osebe


Tina Bizant
01 300 26 25
tina.bizant@gr-sejem.si
 
Ana Božič
01 300 26 39
ana.bozic@gr-sejem.si
 
Miha Gartner
01 300 26 27
miha.gartner@gr-sejem.si
 
Mojca Slapnik
01 300 26 54
mojca.slapnik@gr-sejem.si
 
Urban Stres
01 300 26 31
urban.stres@gr-sejem.si
 

Naročite se na e-novice






www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se