2008


Novinarsko središče za Volitve 2008



Število udeležencev: 300 udeležencev

Vsebina: Urad Vlade RS za komuniciranje je v sodelovanju z Državno volilno komisijo ob volitvah v državni zbor 2008 organiziral novinarsko središče za domače in tuje medije (100 delovnih mest, osebni računalniki, modemski dostopi za notesnike, tiskalniki in fotokopirni stroji, dodatni ISDN modemski in analogni modemski priključki, telefoni za prosto uporabo, faks). Predstavniki medijev so lahko na dveh velikih zaslonih spremljali podatke o volilni udeležbi ter izide glasovanja, na TV sprejemnikih pa programa TV Slovenija in Pop TV. Omogočeno je bilo simultano prevajanje izjav v angleščino.

Organizator: Urad vlade RS za komuniciranje



»... Za nami je uspešno izpeljana organizacija medijskega središča ob volitvah. Zahvaljujem se vam za profesionalno sodelovanje pri našem projektu, ki je nedvomno v veliki meri pripomoglo, da je bil le-ta uspešno izpeljan. Prosim, prenesite našo zahvalo tudi vsem vašim kolegom, ki so sodelovali pri projektu. V upanju, da bomo še kdaj imeli priložnost sodelovati, vas lepo pozdravljam in želim veliko uspehov v prihodnje.«

Veronika Stabej, direktorica Urada vlade za komuniciranje


   
   

Kontaktne osebe


Tina Bizant
01 300 26 25
tina.bizant@gr-sejem.si
 
Ana Božič
01 300 26 39
ana.bozic@gr-sejem.si
 
Miha Gartner
01 300 26 27
miha.gartner@gr-sejem.si
 
Mojca Slapnik
01 300 26 54
mojca.slapnik@gr-sejem.si
 
Urban Stres
01 300 26 31
urban.stres@gr-sejem.si
 

Naročite se na e-novice






www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se