15. - 17. oktober 2015


Vino Ljubljana – Mednarodni vinski sejem



Obujeno veselo druženje v znamenju vina in kulinarike – zadnji sejem se je odvil leta 2002 – sta uvedla slavnostni obred odpiranja vinskega soda iz Goriških Brd v Paviljonu pred Slovensko filharmonijo in slavnostna podelitev priznanj nagrajencem 56. Mednarodnega ocenjevanja vin Vino Ljubljana.

50. Mednarodni vinski sejem je dopolnil junijsko nekaj let starejše ocenjevanje vin, najstarejše na svetu, v prireditev Vino Ljubljana. Na sejmu je sodelovalo prek 200 razstavljavcev. Dogajanje je bilo namenjeno predvsem mladim z izobraževalnimi delavnicami ter druženjem z znanimi osebnostmi, ki smo ga poimenovali Zvezde in vino. Ob svoji dvajsetletnici so obiskovalce zabavale Vesele Štajerke. Sejem pa je bil seveda v znamenju kulinarike z vzporednim Festivalom okusov in okušanja vin. Sejma se zlasti starejši obiskovalci spominjajo z nostalgijo, zato je drugi vzporedni dogodek sejma Festival Nostalgija, ki pa je tudi mlajšim pričaral duh preteklosti z retro kavarno, starimi blagovnimi znamkami, glasbo iz 50. let idr.



   
   

Kontakt


Recepcija

T. 01 300 26 00
F. 01 300 26 28
 
 
 
 

Naročite se na e-novice






www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se