Predstavitev hotelov

Ali potrebujete rezervacijo namestitve?
Obrnite se na vodjo projekta in uredili vam bomo vse potrebno.
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
 

Plaza hotel Ljubljana

Povsem nov hotel s 4* je od starega mestnega jedra Ljubljane oddaljen le 3 km, nahaja pa se v poslovno-trgovskem in zabaviščnem središču BTC. Hotelski gostje lahko koristite zastonj vstop v Vodno mesto Atlantis. Zagotovljeno parkirno mesto, topel sprejem osebja ter odlična kosila v Restavraciji Plaza bodo naredili vaše bivanje kar se da prijetno.
 

Hotel Center

Je nov hotel v popolnoma prenovljeni zgradbi iz 19. stoletja. Nahaja se v bližini gospodarskega razstavišča, avtobusne in železniške postaje ter starega mestnega jedra Ljubljane. Odlična lokacija za poslovneže in turiste.
 

Hotel Stil

Hotel leži v mirnem in zelenem okolju, enostaven dostop 500m od VZ Ljubljanske obvoznice,do centra 6 km, odlično vzdušje, izredno udobje bivanja. Razpolaga z 43 sodobno opremljenimi sobami in apartmaji.
 

Kmečki hram

Lega v neposredni bližini avtocestnega obroča Vam nato omogoča, da boste pravočasno prispeli na katerikoli konec mesta, poleg tega pa ponuja odlično izhodišče za izlete po Sloveniji. Zaradi lege zunaj mesta bo počitek po napornem dnevu miren.
 

Ljubljana resort hotel & kamp

Hotel*** se nahaja se 4 km iz centra mesta , ponuja možnost nastanitve v 60 sobah z brezplačnim parkiranjem . Za goste, ki prihajajo na sejmišče s počitniškimi vozili je možna nastanitev v kampu čez celo leto.
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>

Kontakt


Recepcija

T. 01 300 26 00
F. 01 300 26 28
 
 
 
 

Naročite se na e-novice


www.gr-sejem.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se